fbpx

Közleményt adott ki a Hammer Concerts a koronavírus terjedése miatt elrendelt veszélyhelyzet kapcsán. A rendezvényszervező cég márciusi koncertjei biztosan elmaradnak, a rajongókat pedig arra buzdítják, hogy közvetlen módon támogassák a zenekarokat.

Hammer Concerts – „Aki teheti, segítse közvetlenül a zenekarokat a hivatalos zenekari webshopból történő vásárlással”

Tisztelt Hammer Concerts koncertlátogatók! A Hammer Concerts minden márciusi rendezvénye a koronavírus elleni védekezésre vonatkozó kormányzati döntés miatt elmarad. Dolgozunk az új dátumokon, de a jegyeket a vásárlás helyén vissza lehet váltani. A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyeket automatikusan visszatérítjük, a kollégák folyamatosan dolgozzák fel a rendezvényeket, kis türelmet kérünk! Köszönjük a megértéseteket és a támogatásotokat.

Mint felelős koncertszervezők, minden rendezvénynek az elmúlt több, mint 20 évben mindig úgy futottunk neki, hogy a lehető legrosszabb esetben (azt hiszem a mostani, közel ennek mondható) is a látogatóinkat ne érje veszteség. Így akármennyire is szimpatikus a #neváltsvisszajegyet mozgalom, mi ezzel ebben a formában nem szeretnénk élni, viszont kérjük, aki teheti, segítse közvetlenül a zenekarokat – akár a hazaiakat, akár a kintieket – egy-egy a hivatalos zenekari webshopból történő vásárlással, legyen szó CD-ről, DVD-ről vagy valamilyen merch tárgyról. Ezzel közvetlenül is tudjátok támogatni a kedvenc előadóitokat, akik mostanság még nálunk is nehezebb napokat élnek meg.

Egy másik téma (vicces és komoly formában is): látunk, kapunk javaslatokat, hogy a szabályokat szó szerint értelmezve a 100 főt betartva mégis legyenek bulik, események. Döbbenten olvassuk a 99 fős mozielődadások vagy a nagyszobányi területre bezsúfolt koncertek „ügyes” ötleteit, és egyre több ilyen eseményt látunk. Egyetlen általunk ismert felelősen gondolkodó szervező, helyszín vagy zenekar sem lépett ilyet, nem véletlenül.

A rendelkezés lényege, hogy a cseppfertőzéssel terjedő vírus útját állja, azaz ha egy picike teremben prüszköl egymásra 50 ember, az semmivel sem jobb, mint egy normál teremben mondjuk 200. Kérünk minden felelős koncertlátogatót (mert az ilyen események pénzéhes szervezőit kár is lenne), hogy az ilyen rendezvényeket ne látogassák. A biztonság, az egészség (különösen a legveszélyeztetettebbek, azaz a szüleink, nagyszüleink egészsége) sokkal fontosabb. Köszönjük, hogy elolvastátok és tisztelettel várjuk gondolataitokat, megosztásaitokat!

Megosztás