A Guns N’ Roses 2023-ban újra világ körüli turnéra indul, stadionokban, fesztiválokon és arénákban lépnek fel a nyár és az ősz folyamán. A banda június elején Tel Avivban kezdi meg koncertkörútját, július 19-én Budapesten, a Puskás Arénában játszanak.


A Guns N’ Roses a mai napig meghatározó amerikai rockegyüttes a zene történetében. A popkultúra részévé vált, mérföldkőnek számító 1987-es anyaguk, az ’Appetite For Destruction’ a valaha volt legnagyobb példányszámban elkelt amerikai debütáló albummá, és minden idők 11. legnagyobb példányszámban eladott albumává vált, míg az újraegyesülésüket követő “Not In This Lifetime” elnevezésű turnéjuk (2016-2019) minden idők negyedik legnagyobb bevételű koncertturnéja lett több mint 5 millió eladott jeggyel.
Axl Rose és csapata azonban nem áll le, 2023-ban az új turné mellett további meglepetések is várhatók – a Nightrain továbbra is teljes sebességgel robog. A frontember Axl mellett Duff McKagant (basszusgitár), Slasht (gitár), Dizzy Reedet (billentyűs hangszerek), Richard Fortust (gitár), Frank Ferrert (dobok), és Melissa Reese-t (billentyűs hangszerek) láthatjuk.

 

 

Belépőjegyhez elsőként a hivatalos rajongói klub, a Nightrain tagjai juthatnak február 22-én 10 órától, ezt követi a regisztrált Live Nation-tagok számára elérhető jegyelővételi lehetőség február 23-án 10 órától, a nyilvános jegyértékesítés február 24-én 10 órakor indul a Funcode-on keresztül. A rajongók különböző VIP-csomagok közül is választhatnak, amelyek többek között prémium jegyeket, koncert alatti VIP-bár lehetőséget, koncert előtti ’Paradise City Lounge’-bejutást, valamint limitált Guns N’ Roses VIP-ajándéktárgyakat is tartalmaznak. További információ az esemény Facebook-oldalán.

Guns N Roses

Megosztás