Már csupán egy hetet kell várni február 7-ig, amikor az Angus McFife és Zargothrax intergalaktikus csatáját epikus űr-fantasy metalba foglaló Gloryhammer a Nekrogoblikon és a Wind Rose törpjeivel szövetkezve foglalják el a Barba Negra színpadát. A jegyeket érdemes minél hamarabb beszerezni, hiszen a bejáratnál már csak korlátozott számban lehet majd vásárolni, a jegyek 83 százaléka már elfogyott!

Gloryhammer

Gloryhammer Christopher Bowes (Alestorm) által létrehozott univerzuma zombiunikornis-invázióval, lézersárkányokkal és űrvarázslókkal már önmagában garantálja az este derűs hangulatát, az alternatív űr-Dundee és Fife királyságának történetet folytató ’Legends From Beyond The Galactic Terrorvortex’ című legutóbbi album dalait a magyar közönségnek most másodízben is elhozza a zenekar, a tavalyi Rockmaratonos koncert után most elsőként egy teljes hosszúságú headliner program keretében. A zenekar élén Angus McFife szerepében éneklő Thomas Winkler legutóbb a Nanowar of Steel “Valhalleluja” című karácsonyi gospel-metal paródiájában vendégeskedett az IKEA-fanatikussá vált Odin szerepében.

 

Nekrogoblikon

Az este folyamán bizonyára előkerülnek a zöld goblinmaszkok is, a rengeteg műfajt vegyítő amerikai Nekrogoblikon szintén legutóbbi korongja, a ’Welcome To Bonkers’ bemutatására készül. A zenekar 2006-ban indult útjára, ez idő alatt négy nagylemezt készítettek, melyek alaptémái a melodic death metaltól és a metalcore-tól a power metalig és az elektronikus rockig igen változatos dalokkal és humoros dalszövegekkel garantálják a szórakozást. Következő nagylemezükön jelenleg is dolgoznak, ennek megjelenése valószínűleg az idei év folyamán várható.

 

Wind Rose

Többeknek 2019 egyik legnagyobb meglepetése lehetett a Wind Rose kiválóan sikerült negyedik nagylemeze, a ’Wintersaga’. Az Erebor törpjeinek legádázabb ivós- és csatadalait monumentális kórusokkal, és nem kevés TurisasEnsiferumKorpiklaani és Wintersun hatással megzenésítő korongnak minden tétele akár első hallás után könnyen a fejünkben ragadhat, nem kérdéses tehát, hogy már az estét nyitó zenekar miatt is érdemes korán érkezni. A friss lemezen helyet kapott a Minecraft játékból a Yogscast jóvoltából YouTube-on keresztül útjára indult népszerű Diggy Diggy Hole dal metalos feldolgozása is.

 

A Hammer Concerts, a Rock 1 és a Cobra Agency bemutatja:

INTERGALACTIC TERRORTOUR feat.
Gloryhammer
Nekrogoblikon
Wind Rose
2020. 02. 07.
BARBA NEGRA MUSIC CLUB
Kapunyitás 19:00

Facebook-esemény ITT

Megosztás