fbpx

Mivel az összes 2020-as koncertet törölték, Christopher Bowes azzal töltötte idejét a nyáron, hogy egy új extrém metál együttest hozzon létre Wizardthrone néven néhány más zenésszel, akiket lehet, hogy fel is ismersz. Debütalbumuk jövőre érkezik a Napalm Recordstól.

Wizardthrone

Halandók, vigyázzatok! Néhány hatalmas varázsló elvarázsolta a Napalm Recordsot, akik aláírták a szerződést az újonnan alakult extrém metál szupergrouppal, a Wizardthrone-nal. Ebben a forradalmian új kalandban részt vesznek az Alestorm ordító metálkalózainak, a Gloryhammer galaktikus harcosainak, az Aether Realm dallamos death metal formációjának, a Nekrogoblikon koboldmetál királyainak, a Forlorn Citadel epikus black metal látnokainak és a Vale of Pnath death metal gépezetének képviselői.

Számtalan eónnyi titokba burkolózás után a Wizardthrone öregek tanácsa megidézte a csillagűrből a 2020-ra zúduló hatalmas vészt, tele varázslatos csodákkal, hogy elborzasszon és elbűvöljön mindenkit, aki találkozhat fenségességével. Az elmúlt évek legnagyobb extrém metál zenekarainak (Bal-Sagoth, Wintersun, Dissection) hatásaiból merítve a Wizardthrone hamarosan rászabadítja a világra fenyegető varázslatát.

A Wizardthrone így üzent a szerződés aláírásakor: „Hatalmas diadalmámor közepette jelentjük be nekrozofikus egyezségünket a művészet legelismertebb pártfogójával, a Napalm Recordsszal! Tegyétek halhatatlanná e napot egy dalba foglalva, emberek, és térdeljetek le a Legfőbb Varázsló hűbérurai előtt! Liber Falxifer! Éljen a nem euklideszi hiperkristály!”

A lemez felvételeiről pedig röviden emígy szólottak: „Figyelem, rövid életű organizmusok! A közelgő tél közepén a nagyra becsült Nino Laurenne producerrel belépünk a finnországi Sonic Pump Stúdióba, hogy felvegyük bemutatkozó albumunkat, a ’Hypercube Necrodimensions’-t.”

A Wizardthrone az alábbi felállással jött életre:

Morbistopholes Jones (Aether Realm – ének, basszusgitár)
Archistrategos Barber (Gloryhammer – gitár)
Xaviculus Bell (Forlorn Citadel – gitár)
Hyperiax Bowes (Alestorm – billentyűs hangszerek)
Wizardthrone Brown (Nekrogoblikon, Vale of Pnath – dob)


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás