fbpx

Tavaly márciusban jelent meg a Status Quo gitáros-énekesének életrajza ’I Talk Too Much’ címmel, melyet a legendás brit rockújságíró, Mick Wall segítségével írt meg, majd ezzel a könyvvel körbeturnézták az Egyesült Királyságot. Úgy tűnik, 2020-ban is folytatódik a beszélgetős estek körútja.

Az ‘I Talk Too Much’ beszélgetős turnén Francis Rossi megosztja több mint 50 éves rock and roll múltjának rendkívüli titkait. Az Egyesült Királyság 54 színházában lép színpadra egy-egy bensőséges estére március 11. és június 9. között. Sok nevetés és leleplezések várhatók, sok történet a zene óriásairól, exkluzív videoklipek és klasszikus dallamok az éjszakában.

Rossi azt mondta: „Élő műsor lesz, nem lesz leírva, tehát Isten tudja, mi történhet! Egy dolog biztos, izgalmas lesz és a rajongók kendőzetlenül fogják hallani, mi történt velem az elmúlt ötven évben. Fogok egy gitárt, hogy bemutassam, hogyan alakult ki néhány Quo-klasszikus, és remélhetőleg néhány, a közönség által feltett kérdésre is megfelelek.”

A turné beharangozójaként kiadták a könyvvel egy időben megjelent ’We Talk Too Much’ című lemez Heartbreaker című dalát kislemezként. A lemez társelőadója Hannah Rickard hegedűművész, aki közreműködött a Status Quo akusztikus projektjeiben is.

Megosztás