Bár a First Signal csak egyfajta side projektje az énekesnek a Harem Scarem mellett, itt nem ő írja, csak énekli a dalokat, azért mindig színvonalas produkciókat tett le az asztalra. Most sem lesz ez másként a bemutatott új dal, a Don’t Let It End alapján.

A First Signal negyedik albuma, a ‘Closer To The Edge’ április 8-án jelenik meg. A kanadai énekes Harry Hess (Harem Scarem) és a svéd dobos-producer Daniel Flores (The Murder Of My Sweet, Find Me, Crash The System, The Codex, Cry Of Dawn, Mind’s Eye) közös formációja újabb kiemelkedő dalgyűjteményt kínál az első két Harem Scarem-album stílusában.
A First Signal 2010-ben indult Harry Hess és a német producer Dennis Ward (Pink Cream 69, Khymera) zenei együttműködéseként, amikor a Harem Scarem épp szüneteltette tevékenységét. A daloknak ugyanaz a hangulata és varázsa volt, mint Harry anyazenekarának első két lemezén, bár a dalokat itt külsős szerzők írták. A debütáló albumot kiváló kritikákkal fogadták a dallamos rock hívei, így a Harem Scarem újraindulása után is folytatták a projektet, mely immár negyedik részéhez ért, Dennis Wardot a második lemeztől Daniel Flores váltotta, de a stílus maradt.
És most, 2022-ben a zenekar folytatja a hagyományokat a diszkográfia negyedik albumával, a ‘Closer To The Edge’-dzsel, melyről a Don’t Let It Endet mutatták be elsőként.
Előrendelhető CD-n, illetve előmenthető a digitális szolgáltatóknál.

 

 

‘Closer To The Edge’ dallista:

01. Don’t Let It End
02. I Don’t Wanna Feel The Night Is Over
03. Show Me The Way
04. Don’t Look Away
05. Irreplaceable
06. One More Time
07. Closer To The Edge
08. Angel With A Rose
09. Mystery
10. The Hurting One
11. Got To Believe

Megosztás