Bemutatta első dalát új lemezéről, a ‘Brainwashed Generation’-ről az Enuff Z’Nuff. A dalban Steve Ramone gitározik és Daxx Nielsen dobol.

Enuff Z'Nuff

Az alapító Chip Z’nuff mellett Alex Kane (gitárok), Tory Stoffregen (gitárok) és Daniel Benjamin Hill (dobok) szerepelnek az Enuff Z’Nuff új stúdióalbumán, a ‘Brainwashed Generation’-ön. Az új anyagban sokféle dal gyűlt össze, amelyek bemutatják a a zenei stílus progresszióját az Enuff Z’nuff pályafutása során, mindazonáltal megőrzik azt a hangulatot, amely a ’80-as évek óta megtartotta hűséges rajongói bázisukat. Az album vendégei között szerepel az eredeti frontember és gitáros Donnie Vie, valamint Mike Portnoy, Ace Frehley és Daxx Nielsen a Cheap Trickből.

 

 

Az együttes eredetileg 1984-ben, Chicagóban alakult, de a nagy áttörést 1989 hozta meg, amikor leszerződtek az Atco / Atlantic Recordshoz. Ezúttal 2016 óta a Frontiers Musickal állnak szerződésben és a 2016-os demóválogatás, a ‘Clowns Lounge’ és a 2018-as ‘Diamond Boy’ után ez lesz a harmadik közös kiadványuk, mely a tervek szerint július 10-én jelenik meg. Erről hallgathatjuk meg a Fatal Distractiont előzetesként, melyben Steve Ramone közreműködik gitáron és Daxx Nielsen dobokon.

 

‘Brainwashed Generation’ dallista:

01. The Gospel
02. Fatal Distraction
03. I Got My Money Where My Mouth Is
04. Help I’m In Hell
05. It’s All In Vain
06. Strangers In My Head
07. Drugland Weekend
08. Broken Love
09. Go…
10. Winding Road

Felállás:

Chip Z’nuff – basszusgitár, ének
Tory Stoffregen – gitár
Alex Kane – gitár
Dan Hill – dobok

Közreműködők:

Donnie Vie – ének, gitár (6)
Mike Portnoy – Ringo / Beatles replika TAMA dobok (5)
Daxx Nielsen – dobok (2, 4, 7, 9)
Steve Ramone – gitár (2, 8)
Tony Fennell – gitár (3)
Joel Norman – zongora (1)
Brian Ray – gitár (8)
Ace Frehley – gitár (7)

Enuff Z'Nuff

 

Megosztás