Immáron egy újabb dal meghallgathatóvá vált a zenekar április 25-én, az orosz Satanath Records kiadásában megjelenő ’Brave Never World’ című második albumáról. A World Without Words című dalt a kiadó YouTube-oldalán tudjátok csekkolni.

Eclipse Of The Sun

„Zeneileg minden bizonnyal az egyik legváltozatosabb dalunk. Rengeten hangulat, dallam, harmónia követi benne egymást. Doomos riffek, gothic refrén, metalzúzda… Van benne minden, amit ma zeneileg mi úgy hívunk, hogy Eclipse Of The Sun.” – mesélte a zenekar a dalról.

„Az előző két dalt továbbra is meg tudjátok hallgatni az alábbi linkeken. A címadó zenéje, akárcsak a szöveg témája, egy egész utazás. Már régóta szerettünk volna egy ilyen számot írni, amiben egymást váltja a sodró lendületű death metal és a szívszorító doom. Ez a szerzemény mindenképpen az egyik legjobb, amit valaha írtunk. A legelőször bemutatott Things Called Life pedig egy ízig-vérig koncertdal, dögös, súlyos, melankolikus, mégis fogós és fülbemászó.”

 

Az album digitális és CD-s változatának előrendelése már hetekkel ezelőtt elindult, erről bővebb információt a csapat honlapján (ITT) találhattok.

Megosztás