A hazai epikus doom/death metal csapat második albuma április 25-én jelenik meg az orosz Satanath Records kiadásában. A ’Brave Never World’ címre keresztelt anyagról a napokban felkerült a kiadó oldalaira a Things Called Life, amit a folytatásban tudsz meghallgatni.

Eclipse Of The Sun – Április végén jelenik meg a második nagylemez

Az album digitális változata mind a zenekar, mind a kiadó oldaláról beszerezhető lesz majd. Azoknak, akik fizikai verzióban is be szeretnék szerezni a ’Brave Never World’-öt, örömmel jelentjük, hogy többféle változatban is megjelenik az album. A kiadótól egy klasszikus, többoldalas booklettel ellátott változatot lehet majd megvásárolni. Erről a verzióról és az előrendelésről ITT találhatsz infókat.

A zenekartól pedig egyéb extra, limitált példányszámban kiadott változatokat is lehet rendelni, többek közt egy teljesen a zenekar tagjai által saját kezűleg elkészített, minden megrendelőnek egyedi változatban létrehozott kiadványt. Ezekről a példányokról és az előrendelésről, amint a tárgyalási és tervezési előkészületek befejeződtek, újabb infókat osztanak majd meg a banda oldalán, ITT. Az albumon a következő dalok lesznek hallhatók, melyek közül a megjelenésig még többet is be fognak mutatni kedvcsinálóként.

’Brave Never World’ dallista:

01. Pillars Of Creation
02. Things Called Life
03. Brave Never World
04. Not A Symbol
05. Home
06. World Without Words
07. Death Of Pan
08. Era Of Sun

Megosztás