Bár a forgatás hónapokat csúszott a kialakult járványhelyzet miatt, most végre elkészült a videóklip a Dying Wish legutóbbi nagylemezének címadó dalához.

Dying Wish

Az Üvöltő sötéthez a New Friend Request-énekes Kerecsen Laci által vezetett Syndrome Production készítette a kisfilmet, melyet július elején, a budapesti Studio Lightroom Barokk termében forgattak Ponicsán Zsóka és Halász Anna szereplésével. Ács Sándor gitáros a HammerWorld magazinnak korábban ezt mondta a dalról: „Címadó dalhoz illően totálisan arcba vág! Maci brutálisat énekel benne. Az összes verze az övé lett, Balázs refréndallamai meg azonnal beköltöznek a fejbe. Egyszerű felépítésű, sodró lendületű dal, semmi okoskodás. Slágergyanús szerzemény, igazi koncertdal!”

Az ’Üvöltő sötét’ című Dying Wish-korong 2019. október elején jelent meg, rajta több ismert zenész is vendégeskedett. A keverésért és maszteringért felelős Cserfalvi “Töfi” Zoltán a Wishtrumetal dalban gitározott Szíjártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, stb.) és Kemencei Balázzsal (Wall of Sleep, Stonedirt) együtt, a lemez hangmérnöke, Boros Béla az Árnyékvilág című tételhez játszott fel egy basszusgitár szólót, Perge Adrián és Hocza Róbert (Mytra) pedig több dalban is a billentyűs hangszerekért feleltek. A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban készültek.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás