Himnikus új nótával jelentkeztek a Rock And Roll Hall Of Fame sheffieldi hősei, a dal a Def Leppard május 27-én megjelenő albumának a nyitótétele.

A Def Leppard kiadta új kislemezét Take What You Want címmel, a Kick után ez már a második előzetes a május 27-én megjelenő 12. stúdióalbumukról, a ’Diamond Star Halos’-ról. Egyelőre „minimanimált” videóval érkezett az újdonság, a hivatalos kisfilm egy hét múlva debütál.
Nagy technikai kihívás volt az album elkészítése a világjárvány kellős közepén, mivel a frontember Joe Elliott Írországban él, a basszusgitáros Rick Savage Angliában, a gitáros Phil Collen és Vivian Campbell, valamint a dobos Rick Allen pedig az Egyesült Államokban.
Kiemelt fókuszt kapott a lemez grafikai kivitelezése, ami a zene nélkül is figyelemre méltó alkotás a világhírű fotós és rendező Anton Corbijn (Metallica, U2, Depeche Mode) képeivel, Maryam Malakpour (Keith Richards, The Rolling Stones, Robbie Williams) stíluskoncepcióival és Oliver Munden tetoválóművész grafikáival.
Az album megjelenését követően a Def Leppard június 6-án Atlantában kezdi meg a régóta halogatott amerikai stadionturnéját a co-headliner Mötley Crüe társaságában, a koncertkörút vendége a Poison és a Joan Jett And The Blackhearts.

 

 

Megosztás