Ha szereted a Def Leppard zenéjét és úgy érzed, eltunyultál a home office alatt, itt a lehetőség, hogy megrázd magad és tegyél valamit az egészségedért! Ebben pedig akár a 62 évesen is kirobbanó formában lévő Phil Collen is segíthet neked!

Def Leppard Phil Collen

30 napos fitnesz kihívásba kezdett Phil Collen, aki arra bátorítja rajongóit, hogy ők is csatlakozzanak hozzá és használják a #PhilCollen30Days hashtaget a közösségi médiás felületeken. „A karanténban kicsit elengedtem magam, ezért úgy döntöttem, belevágok egy kísérleti 30 napos fitnesz kihívásba. Amikor megtudtam, hogy csúszni fog a turné, megengedtem egy kis extra falatozást magamnak, ami akkor nagyszerű érzés volt, ám annál nehezebb most megszabadulni a felszaladt kilóktól. Szóval most nagyon szigorúan állok hozzá a dologhoz. Megváltoztattam az étrendemet és az edzéstervemet, amit részletesen dokumentálok és meg is osztom veletek. Pár nap múlva töltöm fel az első adag videót.”

A Def Leppard észak-amerikai turnéját, melyet a Mötley Crüe, a Poison és Joan Jett & The Blackhearts társaságában tervezett megejteni, 2021-re halasztották a múlt hónapban. Az új turné Nashville-ben startol majd június 19-én és szeptember 12-én ér véget San Diegóban.

A Def Leppard májusban megjelent koncertkiadványáról már írtunk bővebben, és azt is megmutattuk már korábban, hogy szólt tavaly a Rock And Roll Hall Of Fame ceremónián a Pour Some Sugar On Me.

Def Leppard

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás