Dee Snider mégsem Tarja Turunennel énekli karácsonyi nótáját, ugyanis a Nightwish egykori énekesőjét Lzzy Hale-re cserélte, hogy még rockosabb hangzású legyen a dal.

Dee Snider - Lzzy Hale

Dee Snider a Halestorm énekesnőjével, Lzzy Hale-lel állt össze egy duett erejéig, hogy felvegyék karácsonyi nótáját, a The Magic Of Christmas Dayt. Augusztusban Snider még azt mondta egy podcastben, hogy a nóta magas részeihez nincsenek meg a hangi adottságai, ezért Tarja Turunennel, a Nightwish egykori énekesnőjével veszi fel a nótát. „Sok éve írtam ezt a dalt a feleségemnek, Suzette-nek karácsonyi ajándékként, nem kereskedelmi célból – mondta Snider. –Lehet, hogy nem tudják az emberek, de Celine Dion is felvett egy karácsonyi dalt, amit én írtam, God Bless Us Everyone címmel. A ‘These Are Special Times’ lemeze a történelem legnagyobb példányszámban eladott ünnepi albumává vált, ezért hívjuk otthon őt Saint Celine-nek. Amikor felvetették, hogy végre nekem is rögzítenem kellene ezt a dalt, tudtam, hogy be kell vennem egy fiatal és energikus énekest, aki nemcsak duettet énekel velem, hanem karácsonyi hangulatot is képes varázsolni. Csak egy énekest ismertem, aki mindkét fronton helyt tud állni, méghozzá a legmagasabb szinten, ez pedig a hihetetlen Lzzy Hale a Halestormból.”

 

 

Hale így nyilatkozott a közös dalról, aminek producere Jeff Pilson volt: „Ha valaha az életben lehetőséged adatik, hogy full gázon, fék nélküli karácsonyi jókedvet csinálj, akkor azt Dee Snider stílusban tedd!”

Megosztás