Úgy látszik, a celebek körében terjed a metálmánia. A múltkor Miley Cyrus jelentette be, hogy egy Metallica-dalokból álló albumon dolgozik, most meg David Hasselhoff tett sokkoló bejelentést.

David Hasselhoff

A ’Knight Rider’ és a ’Baywatch’-sorozatok sztárja ugyan énekesi karrierjét is egyengette élete során, de hogy érdeklődése a metál felé forduljon, nos, ezt senki sem gondolta. Annyi már tudható, hogy David Hasselhoff az osztrák metál duóval, a Cuestackkel dolgozik, és a közös dal címe Through The Night. A valószínűtlen kollaboráció annyit elárult, hogy a sci-fi/cyberpunk látomásaikat szeretnék valóssá tenni. Ez akár azt is jelentheti, hogy videóklip is készül a dalhoz.

 

 

Egy kisfilm már napvilágot látott tevékenységükről, melyben a dalból csak egy nagyon kis részlet hallható, a többiben a duó és Hasselhoff bemutatják a kiadványt, pár villanást láthatunk a stúdiómunkáról is. Az alkotók pedig arra bátorítanak, minél többen vásárolják meg a lemezt.

A box set tartalmazza a digipack CD-t, melyen az eredeti dalon kívül hallhatunk egy úgynevezett retro-synthwave remixet, egy nyolcoldalas füzetet, benne a projekt történetét, egy autogram-kártyát, egy baseball sapkát és egy bőr karkötőt.

Hiánypótló kiadványnak tűnik.

Megosztás