Deep Purple – Júniusban jön a huszonegyedik stúdióalbum

írta karpatisz | 2020.02.27.

Végre megerősítette a legendás csapat az eddig pletykákat, miszerint nyáron érkezik a 2017-es ’InFinite’ folytatása. Az új anyag ’Whoosh!’ címmel jelenik meg.

 

 

A Deep Purple és az earMUSIC már ki is tűzte az új nagylemez megjelenését, mely a ’Whoosh!’ nevet kapta. Az elvárások magasak, ugyanis a 2017-es ’InFinite’ és a 2013-as ’Now What?!’ világszerte listavezetők voltak. Ian Gillan már tavaly december óta csöpögtetett infókat azzal kapcsolatban, hogy új anyagon dolgoznak, melynek megjelenését az earMUSIC június 12-re időzítette. Többféle fizikai formátumban teszik elérhetővé az albumot, így lesz CD/DVD mediabook, színes vinyl variációk és egy limitált díszdoboz is. Az előrendelés a bejelentéssel együtt elindult, IDE kattintva választhatunk nekünk kedves változatot.

A zenekar harmadik alkalommal dolgozott együtt Bob Ezrin producerrel, aki Nashville-be hívta a teljes csapatot, hogy ott írják és rögzítsék az új dalokat. A közös munka eredménye egy olyan lemez lett, mely a legsokoldalúbb dalokat hozta az együttműködés történetében. A Deep Purple ezúttal is minden irányba elmozdult, és korlátok nélkül engedték szabadjára kreativitásukat. A producer és a legendás csapat közös szándéka az volt, hogy hangot adjanak a világban zajló dolgoknak, továbbá minden generációnak üzenni szeretnének a lemezzel.

’Whoosh!’ dallista:

01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We're All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What the What
08. The Long Way Around
09. The Power of the Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And the Address
13. Dancing In My Sleep

Legutóbbi hozzászólások