Kid Rock – Új lemezt készít

írta Kidlacee | 2019.12.06.

Habár az utóbbi időszakban nem sok mindent lehetett hallani Kid Rockról, most végre megtörte a csendet, amikor jövőbeni terveiről posztolt.

Bő két évvel ezelőtt jelent meg Robert James Ritchie, vagyis Kid Rock legutóbbi albuma ’Sweet Southern Sugarcímmel. A detroiti zenész a minap hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy hamarosan rögzíti új lemezét, amit aztán jól meg is turnéztat 2021-ben. Hogy mindennek nyomatékot is adjon, posztolt magáról egy fotót is a stúdióból.

Mint köztudott, szülővárosában étteremláncot is szponzorált, hogy munkát adjon az embereknek. Korábban pedig a Badass American Lager sörrel is próbált munkahelyeket kialakítani. Áprilistól azonban a fent említett Made In Detroit étteremlánccal nem hosszabbít szerződést ilyen-olyan pénzügyi okok miatt.

Az őt ért csalódások pedig nagyban ösztönözték az új lemez elkészítésére, amiről a következőket írta Facebook-oldalára: „A stúdiózás nagyon jól megy, forr a vérem teljesen. Most csak a dalírásra, az új lemezre és a 2021-es turnéra koncentrálok, és töltődök. Most már nem tartozom senkihez, nem kell a szponzorokkal foglalkoznom, nincs kiadó, most már k.rvára azt csinálhatom, amit csak akarok! A támogatóimnak, rajongóimnak üzenem: eldobjátok majd magatokat. Garantálom, hogy ez a lemez és a turné a legjobb lesz, amit valaha is készítettem. De nem kísértem tovább az ördögöt: Kid Rock”