Myrath – Hamarosan DVD-n is megnézhetjük őket?

írta CsiGabiGa | 2019.11.24.

A producer Kevin Codfert kiadójának, a Verycordsnak az infói alapján jövő pénteken megjelenik a tunéziai progresszív metal csapat, a Myrath első koncert DVD-je. A forgalmazó earMUSIC honlapján azonban semmi konkrét infót nem találtunk még erről, úgyhogy lehet, hogy ez is csúszik, mint a Foreigner nemrég megjelent koncertlemeze.

Az orientális metal szcéna egyik kiemelkedő alakjává nőtte ki magát a progresszív metalt játszó tunéziai Myrath, melynek neve a műfaj minden rajongójának ismerős. A 'Shehili' 2019. májusi megjelenése után felgyorsultak az események a tunéziai csapat számára: részt vettek ezen a nyáron a Sweden Rock fesztiválon (ugyanazon a napon két koncertet adtak, előbb a Rockklassiker Stage-en délután 5-kor, melyet a Rock Hard magazin rögzített és az újság mellékleteként ki is adott, majd a másodikat a Behemoth visszalépése miatt a nagyszínpadon este 11-kor!) és a Wacken Open Airen is tiszteletüket tették.

Ez az őrült 2019-es év még nem ért véget a Myrath számára, mert még év vége előtt kiadják első élő albumukat CD + DVD formátumban 'Live In Carthage' címmel. A tavalyi karthagói nemzetközi fesztiválon a Myrath a teljes diszkográfiájából válogatva adott egy látványos másfél órás best of show-t. A koncert lenyűgöző volt: ritmika és dallamgazdagság, erőteljes és organikus megszólalás, hibátlan előadás. A 'Live In Cathage' a legjobb bizonyságtétel arra, hogy a Myrath mennyire kivételes előadó.

Előzetesként a ’Shehili’ album promóciójaként megjelent Born To Survive klipet nézhetjük meg, mely ebből a felvételből lett kivágva.

Az earMUSIC-kal szoros kapcsolatban álló francia Verycords honlapja szerint a megjelenés dátuma 2019. november 29. A forgalmazó azonban egyelőre hallgat az ügyben.

CD + DVD dallista:

01. Asl
02. Born To Survive
03. Storm Of Lies
04. Dance
05. Wideshut
06. Merciless Times
07. Get Your Freedom Back
08. Endure The Silence
09. Nobody's Lives
10. Duat
11. The Unburnt
12. Sour Sigh
13. Tales Of The Sands
14. Believer
15. No Holding Back
16. Beyond The Stars

Ne feledd, a Myrath jövő tavasszal, március 1-én érkezik a Dürer Kertbe, a koncert Facebook-oldala ITT található.

Legutóbbi hozzászólások