Pretty Maids – Vészjósló című dal a megjelenés apropójából

írta CsiGabiGa | 2019.11.09.

Tegnap jelent meg a Pretty Maids új albuma, az ’Undress Your Madness’, délután még egy dalt bemutattak a lemezről, a próbateremben forgatták a Will You Still Kiss Me (If I See You In Heaven) című ballada klipjét.

 

 

A Frontiers Music gondozásában jelent meg november 8-án a Pretty Maids új albuma ’Undress Your Madness’ címmel. Az albumot Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, Kobra And The Lotus) segítségével készítette a gárda, és Ronnie Atkins szerint egy hónap alatt írták meg. Azonban nem csak ezért nyűgözte le a végeredmény. „Úgy gondolom, hogy az új lemez annak a folytatása, amit az elmúlt tíz évben csináltunk. Nagyon boldog vagyok azzal, ahogy sikerült, ugyanis szerény véleményem szerint rengeteg jó dal van rajta és talán még dallamosabb, mint a korábbi anyagaink.”

Ronnie rákbetegsége kapcsán kicsit vészjósló színezetet kapott az egyébként szerelmes balladának indult Will You Still Kiss Me (If I See You In Heaven), de a dal maga legalább olyan jó, mint a korábban megjelent Serpentine, a Firesoul Fly vagy a címadó Undress Your Madness.

És magától értetődik, jókívánságainkat küldjük és kitartást kívánunk Ronnie-nak, aki kemoterápiás kezelésekkel küzd jelenleg is azért, hogy legyőzze a rákot és jövőre élőben is bemutathassák az új albumot!

A csapat jelenleg négytagú, Allan Sørensen dobos a nyár közepén jelentette be távozását, de az új lemezt még ő játszotta fel a Ronnie Atkins, Ken Hammer, Rene Shades, Chris Laney felállású együttessel.

Legutóbbi hozzászólások