Bonnie Tyler – Nyáron Budapestre jön

írta CsiGabiGa | 2019.11.04.

Nyolc év után tér vissza Budapestre Bonnie Tyler. Az ikonikus brit rockénekesnő legnagyobb slágereivel és új dalaival érkezik 2020. június 19-én a Barba Negra Trackbe!

A védjegyévé vált rekedtes hangjáról ismert énekesnő karrierje a ’70-es évek közepén indult az It's A Heartache című dalával, ám a végső áttörést a ’80-as években érte el, amikor dalaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. A Total Eclipse Of The Heart, a Holding Out For A Hero vagy az If You Were A Woman (And I Was A Man) című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó játszási listáin szerepelnek.

Ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei- és életműdíjjal tűntették ki, dalai állandóan felbukkannak sorozatok, filmek, musicalek betétdalaiként, 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között a Guinness-rekordok Könyvébe is és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki máig folyamatosan koncertezik és jelentet meg albumot. Legutóbbi, tavasszal megjelent 'Between The Earth And The Stars' című albuma is ékes példa kifogyhatatlan energiáira.

Axel Rudi Pell 'Ballads V' albumán is felbukkant egy duett erejéig, fellépett a Harley Davidson fesztiválon is, valamint Leslie Mandoki zenekarának vendégeként is énekelt már hazánkban. Életművéről még 2006-ban adtunk közzé egy összefoglalót.

További részletek a koncert Facebook-oldalán.