Majesty – „Ezt a dalt azoknak írtuk, akik szabadon akarnak élni és ki akarnak szabadulni a napi rutinból”

írta karpatisz | 2019.05.21.

A német heavy metal csapat egy posztapokaliptikus pusztaságba vezeti el rajongóit új lemezén. A lapozás után a Wasteland Outlaw című dalt és hozzá készített klipet ismerhetjük meg.

A Napalm Records június 28-ra tűzte a 'Legends', azaz a Majesty kilencedik albumának a megjelenését. A Tarek Maghary által dirigált ötösfogat leszállította azt az önálló dalt, ami mindent megmagyaráz a történettel kapcsolatban. A szöveg üzenete, hogy az ember járja a saját útját, élje meg álmait és legyen igaz, kompromisszumok megkötése nélkül. A Wasteland Outlaw videóját Paul Sydow készítette, aki a rendezést és a vágási feladatokat is ellátta.

Tarek beszélt a dallal kapcsolatban: „Ezt a dalt azoknak az embereknek írtuk, akik szabadon akarnak élni és ki akarnak szabadulni a napi rutinból. Legyen ez az ő himnuszuk! Eljött az ideje, hogy szembeforduljunk a világgal, már tapasztalhattuk, hogy néhány kaland és kietlen pusztasággá válhat minden.”

A Napalm Records azt is elárulta idő közben, hogy a digipakos CD melett fekete, arany és ezüst színű vinyl lemezeken, illetve egy díszdobozos változatban is elérhető lesz az album. Ennek tartalmáról IDE kattintva kaphatsz bővebb információt.