Slipknot – Az első dal a legsötétebb albumukról

írta karpatisz | 2018.11.02.

Derült égből villámcsapásként érkezett a zenekar YouTube-oldalára egy új videoklip, melyet új dalukhoz forgattak Corey Taylorék.

A Slipknot háza táján nemrég némi mozgolódás volt, hiszen 2019 nyarára egy európai fesztivál fellépéssorozatot jelentettek be, köztük egy nickelsdorfi Novarock fesztes fellépéssel. A meglepetések sora most folytatódik, hiszen egy friss szerzeményt is közzétettek, amely felvezeti a jövő évben érkező nagylemezt. A 2014-es '.5: The Gray Chapter' folytatása a Roadrunner Records gondozásában lát majd napvilágot, pontos megjelenési időpontot egyelőre még nem tudni, azonban alább meghallgatható az All Out Life című tétel, melyet Halloween kapcsán osztott meg a zenekar. A dalhoz kapcsolódó kisfilm rendezője M. Shawn Crahan volt.

A banda frontembere ennyit mondott a készülő újdonságról: "A Slipknot történetének legsötétebb fejezete vár ránk. Már várom, mert nagyon jó lesz. Komplikált, sötét, kemény, de dallamos, dühös, nyers és valós dalokkal találkozhatunk majd az új lemezen. Sok olyan dologról lesz benne szó, ami az emberek mindennapjait érinti és szükségük van rá az életben."