Spock’s Beard – Novemberben jön az élő ’Snow’

írta karpatisz | 2017.09.02.

A 2016-os MorseFesten rögzített élő felvétel november 10-én lát napvilágot, a lapozás után egy rövid részletet már láthatunk.

Még a tavasszal említette nekünk Neal Morse – amikor a 2015-ös MorseFest film megjelenése kapcsán faggattuk –, hogy várhatóan az év vége felé jelenik meg a Spock’s Beard életének legizgalmasabb koncertje, amikor először szólalt meg élőben, teljes egészében a 2002-es konceptalbum, a ’Snow’. Az egykori és a jelenlegi tagok (Alan Morse, Dave Meros, Ryo Okumoto, Ted Leonard, Nick D'Virgilio, Neal Morse és Jimmy Keegan) együtt léptek színpadra. A közel kétórás album előadása mellett egy dal is ekkor mutatkozott be élőben először, a Falling For Forever, ami a csapat húszéves karrierjét bemutató ’The First Twenty Years’ válogatáson kapott helyet eredetileg.

Kapcsolódó hír, hogy a proggerek Facebook-oldalán (ITT) már néhány másodperces részleteket is lehetett látni, hogyan is készül a Sweetwater Studios falai között a legújabb nagylemez, amelyen Nick D'Virgilio püföli majd a bőröket.