Karnivool - A Parkban játszanak

írta Hard Rock Magazin | 2013.06.05.

Ian Kenny öttagú bandájának megkapó, szenvedélyes, dallamos és eredeti rock zenéje az alternatív metál megfejtésekre és progresszív rockra fogékony közönségen egyaránt fogást talál.

Több mint tizenöt éve aktívak, eddigi két albumuk egyaránt aranylemez lett hazájukban, a legbefolyásosabb zenei szaklapok méltatták munkáikat és jelentős szakmai díjakat nyertek. Jelenleg harmadik nagylemezükön dolgoznak a Rage Against The Machine, a Pearl Jam, a Powderfinger és az Incubus egykori producerével, Nick DiDia-val a Byron Bay-i 301 stúdióban.

Az előzenekari posztot betöltő Haelo az After All nevű miskolci csapatból alakult 2004-ben – a Before the Storm című videoklipet a VIVA televízió éveken keresztül sugározta. A progresszív elemekkel tűzdelt modern metalt játszó Haelo 2012 decemberében fejezte be ’Ageusia’ című debütáló lemezét, amely Magneoton/Warner gondozásában látott napvilágot. Az új kislemezén dolgozó Haelo abban a szerencsés helyzetben van, hogy 2013. június 11-én immáron másodjára osztják majd meg a színpadot az ausztrál Karnivool zenekarral.

KARNIVOOL
előzenekar: HAELO
Park, 2013.06.11.
Jegyárak: Elővételben: 999 Ft, Helyszínen: 1499 Ft

Jegyirodák:

Nyugati téri Sziget jegyértékesítő pont
Fesztiváljegy.hu iroda
Online értékesítés: http://park.ticketportal.hu

Facebook esemény ITT.