fbpx

Egy podcast-interjúban Marq Torien megerősítette, hogy a BulletBoys eredeti felállása újraegyesült, és már dolgoznak egy új lemez ötletein.

BulletBoys – „Változatos és igazán radikális” felvételen dolgoznak az eredeti felállásban

„Semmi mással nem foglalkozunk, csak az új zenén dolgozunk – mondta az énekes. – Tehát most szorgalmasan írunk. Valahogy bezárkóztam – nem beszélek telefonon, nem megyek ki; csak szorgalmasan dolgozom valamin. És ember, csak el kell mondanom, valami nagyon durva, amit én és Jimmy [D’Anda, dob] tegnap összehoztunk! Ez annyira változatos és igazán radikális felvétel lesz, amilyet az emberek már régóta vártak tőlünk. A zenei merészségünket teljesen új, sok új ötlettel és újratöltött energiával teli irányba fordítjuk. Valami különlegeset akartam csinálni.”

„Nagyon sok zenét hallgatok, és nagyon sok különböző együttesért rajongok, és valóban nem mindenki kockáztat – tette hozzá. – Szóval azt hiszem, mi megpróbáljuk ezt megtenni a következő EP-n vagy albumon, amelyet jelenleg írunk.”

Az eredeti BulletBoys felállás december 30-án adta visszatérő koncertjét a Whiskey A Go Go-ban, a kaliforniai West Hollywoodban. Egyetlen 2011-es fellépésen kívül az eredeti BulletBoys-tagok (Marq Torien – ének, Jimmy D’Anda – dob, Mick Sweda – gitár és Lonnie Vincent – basszusgitár) 1993 óta nem játszottak együtt. Az újraegyesült zenekar az ARM Entertainment ügynökséghez szerződött le.

Megosztás