Szeptember 18-án kerül sor az első Budapest Rock City Festivalra, melyen remek zenekarok szórakoztatják a nagyérdeműt a The Trousers vezérletével.

Budapest Rock City Festival

A budapesti The Trousers jó néhány éve szervez ’Budapest Rock City’ címmel bulikat hasonló felfogású hazai (Peter Kovary & The Royal Rebels, Robi & The Hallucinatorz) és külföldi bandák társaságában. Idén felmerült az ötlet, hogy fesztivállá bővítenék a kezdeményezést, amire eredetileg tavasszal került volna sor két német és egy tucatnyi hazai banda részvételével a Supersonic – Blue Hell & KVLT kettős színpadán. A COVID-járvány miatt módosítani kellett az időponton és a terven, így végül hét budapesti zenekar lép fel egy színpadon szeptember 18-án, pénteken este az eredeti helyszínen. A fő szervező The Trousers és a Robi & The Hallucinatorz mellett a Bastards, az Overcast, a Moonshine Melodies, a Noise Infinity és a Jatagán együttesek részvételével zajlik a fesztivál este hattól éjfélig.

Az esemény támogatói a Nemzeti Kulturális Alap, az Empiremerch, a Garagelive és a Terem. A koncert Facebook-eseményében több infót találsz a buliról.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás