Teardrops címmel már a harmadik zúzós előzetes érkezett a brit metalcore brigád Halloweenre időzített sötét hangulatú EP-jéről.

Bring Me The Horizon

’Post Human: Survival Horror’ címmel jelenik meg október 30-án a Bring Me The Horizon új középlemeze, amely a négyrészesre tervezett ’Post Human’ sorozat első darabja. Az ötlet a koronavírus-járvány miatti korlátozások közepette fogant meg, a zenét a zenekar tagjai saját házistúdióikban közösen komponálták, a felvételeken közreműködik Amy Lee (Evanescence), a Babymetal, a Nova Twins és Yungblud.

 

 

A sorozatról Oliver Sykes énekes így nyilatkozott: „Azt szemléljük, hogy az emberi faj hogyan lépett ki az evolúcióból és a táplálékláncból. Ha erre képesek vagyunk, akkor felelősséget is tudunk vállalni azért, amit a bolygónkkal tettünk, és jobbá tudunk válni, mint amilyenek most vagyunk.” A csapat büszkén hirdeti a webshopjában, hogy a lemezek csomagolása teljes egészében újrahasznosított papírból készült, a grafikához pedig növényi bázisú festéket használtak fel.

„Ez a válságból kilábalás lemeze csatadalokkal. A Gyűrűk urában is énekelnek a harcosok a csata előtt, tudatában annak, hogy meghalhatnak, de elszántan mennek előre, na, ezt akarjuk mi megjeleníteni a zenénkkel.”

És ha már sikerült feltüzelniük, nézd meg a korábbi két videóklipet is, érdemes!

’Post Human: Survival Horror’ dallista:

01. Dear Diary
02. Parasite Eve
03. Teardrops
04. Obey (feat. Yungblud)
05. Itch For The Cure (When Will We Be Free?)
06. Kingslayer (feat. Babymetal)
07. 1×1 (feat. Nova Twins)
08. Ludens
09. One Day The Only Butterflies Left Will Be In Your Chest As You March Towards Your Death (feat. Amy Lee)

Bring Me The Horizon - Post Human - Survival Horror

Megosztás