Ha te is az amerikai MTV műsorain nőttél fel, lehetetlen, hogy ne ismernéd Beavis and Butt-Head kalandjait, amihez most két évadnyi folytatást rendelt be a Comedy Central.

Beavis and Butt-Head

Két évadnyi Beavis and Butt-Head epizódot rendelt be a Comedy Central csatorna, a kreátor ezúttal is a klasszikus széria szülőatyja, az Emmy-díjas Mike Judge lesz, aki 1992 és 1997 között hét évadon keresztül bábáskodott a két gyökér kalandjai felett. A sorozatot 2011-ben már feltámasztották egy évadnyi folytatás erejéig, most pedig a Comedy Centralon próbálhatja ki magát újabb két évadon át.

A széria méltán volt népszerű a polgárpukkasztó stílusa miatt, ahogy a két antiszociális srác szemén keresztül foglalkozott olyan témákkal, mint a munkások jogai, a kóros elhízás vagy a médiatrendek, ezáltal képes volt egy egész generációt megszólítani, és az sem mellékes, hogy ez volt az első kimondottan felnőtteknek készült rajzfilmsorozat.

A csatorna szerint Judge az új részekkel egyszerre célozza meg a mai fiatalokat, vagyis a Z generációt és szüleiket, az időközben felnőtt X generációt. De vajon képes lesz-e a YouTube és a streaming szolgáltatók korában akkorát szólni a két gyökér rocker műsora, mint gyerekkorunkban, amikor velük együtt mi is képesek voltunk naphosszat bámulni a tévében a jobbnál jobb bandák klipjeit?

Hangolódásnak itt van pár összegyűjtött beszólás a metal bandák egykori MTV-klipjeihez!

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás