’Analóg monológ’ címmel jelenik meg hamarosan a Barbaró Attila és a Bulibanditák első nagylemeze, erről mutatták be most a klipes A munka nem szeret engem című dalt.

Barbaró és a Bulibanditák

Tegnap ünnepelte 50. születésnapját Barbaró Attila, a Junkies és a Zorall gitárosa. Pont egy évvel ezelőtt mutatta be a Barbaró Attila és a Bulibanditák formációt a Kedvenc italom a szóda videójával, ám ezúttal a bárpult helyett a mező felé vették az irányt, és magukat munkásembernek álcázva leplezték le munkájuk gyümölcsét. Íme a második videóklipünk! Sajnos az élő bemutatkozás elmarad, amint tudjuk, pótoljuk, addig is fogadjátok szeretettel!” – üzenték a közönségnek.

Attila tavaly így mutatta be a zenekart: „Jövőre leszek 50 éves, erre az alkalomra terveztem egy szólólemezt, amin olyan dalaim fognak szerepelni, amik az idők során összegyűltek, de egyik zenekarom repertoárjába sem illenek bele. Minden dal más stílusú lesz, de a hangszerelés ugyanaz, ez teszi majd egységessé az album hangzását. A tagok régi barátaim, akikkel együtt zenéltem korábban valamelyik zenekarban, kivéve Hunor, akivel még nem, ezért is örülök, hogy megtisztel lelkes közreműködésével.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás