fbpx

A német származású gitáros új dallal jelentkezett, mely előfutára az április 24-én megjelenő új lemezének, a ’Sign Of The Times’-nak.

Az elmúlt években sokat hallhattunk Axel Rudi Pell felől, hiszen 2018-ban jelent meg a ’Knights Call’, majd 2019 nyarán érkezett a ’XXX Anniversary Live’. A folytatásra sem kell sokat várnunk, hiszen az SPV/Steamhammer bejelentette, hogy áprilisban jön a folytatás, mely a ’Sign Of The Times’ címet kapta. A kiadó azt is elárulta, hogy digipack CD, hagyományos CD, piros színű 2LP és díszdoboz változatokban lesz kapható. A Gunfire című dalhoz egy rövid üzenetet is írt a gitáros: „A dal szövegét még tavaly írtam, de a mostani németországi történések azt mutatják, hogy még mindig bizonytalan időket élünk. A Gunfire ezt az aktuális témát dolgozza fel.”

2019 végén jelentette be a Concerto Music, hogy a Johnny Gioeli (ének), Axel Rudi Pell (gitár), Ferdy Doernberg (billentyűs hangszerek), Volker Krawczak (basszusgitár) és Bobby Rondinelli (dob) felállású csapat október 18-án ismét fellép Budapesten, helyszín a Barba Negra Music Club lesz. Az eseményről részletesen ITT írtunk.

’Sign Of The Times’ dallista:

01. The Black Serenade (Intro)
02. Gunfire
03. Bad Reputation
04. Sign Of The Times
05. The End Of The Line
06. As Blind As A Fool Can Be
07. Wings Of The Storm
08. Waiting For Your Call
09. Living In A Dream
10. Into The Fire

Megosztás