Nem lesz új énekese az Archaicnek. A csapatból nemrég távozott Jósa Tamás frontember, azonban az ő helyét Erdélyi Péter gitáros veszi át.

Archaic

„Néha megéri csúszni egy bejelentéssel, mert lehet, hogy kettő lesz belőle – írta a zenekar a Facebookon. – Elsőként, a zenekar némi tanakodás és pár próba után úgy döntött, hogy négyesben folytatja tovább, az énekesi posztot pedig a gitárosunk, Peti fogja átvenni, akinek egyáltalán nem ismeretlen ez a terep, hiszen több korábbi zenekarában is évekig volt front énekes. Ezenfelül csatlakoztunk a No Name Agency szervezői csapatához, akik a nemzetközi koncertek és fesztiválok szervezésében segédkeznek majd. Izgalmas idők jönnek, alig várjuk, hogy ősszel találkozzunk élőben is.”

 

 

Ahogy arról nemrég írtunk, Jósa Tamás elhagyta a zenekart, akivel a legutóbbi ’How Much Blood Would You Shed to Stay Alive?’ lemez készült. A zenekar szekere az utóbbi időben jól futott, tavaly ők képviselték hazánkat a Wacken Metal Battle nemzetközi döntőjében, ahol a második helyet szerezték meg.

Megosztás