Tegnap került boltokba az Apocalyptica új albuma ’Cell-O’ címmel, aminek névadó dala a folytatásban hallgatható meg.

Apocalyptica

A Silver Lining Music gondozásában jelent meg január 10-én az Apocalyptica új albuma, a ’Cell-O’. A lemezt Helsinkiben, a Sonic Pump Studios falai között rögzítette a csapat Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, Metallica, Black Sabbath) segítségével, és az anyag különlegessége ezúttal az, hogy csak instrumentális dalok találhatóak rajta.

„Ezeknek az új daloknak számos rétege van és meglehetősen összetettek, néha nem is egyszerű megmondani, hogy miről szólnak – mondta Eicca Toppinen az albumról. – Ugyanakkor úgy gondolom, hogy ez az instrumentális zene szépsége, hogy a hallgatónak megvan a szabadsága, hogy ugyanazt a dalt mindig másféle módon értelmezze. Ez az egyik oka annak, hogy nem akarjuk megmagyarázni a dalokat, mielőtt megjelennének.”

Alább az Ashes Of The Modern World, a Rise és az En Route To Mayhem után a Cell-O is meghallgatható, valamint ne feledd, hogy január 22-én a Papp László Sportarénában lép fel a banda a Sabaton és az Amaranthe társaságában. A koncert Facebook-eseménye ITT található.

Megosztás