Ismét új dallal jelentkezett Ann Wilson. A Heart énekesnője ezúttal azonban nem feldolgozást, hanem egy saját dalt tett le az asztalra.

Ann Wilson

A tavaly bemutatott Steve Earle-feldolgozás után saját dallal jelentkezett Ann Wilson. Az énekesnő vadiúj szerzeménye a Tender Heart címet kapta, és komoly mondanivalóval bír. „A Tender Heart egy személyes küzdelem eredménye, azonban gyorsan egy nagyobb, univerzálisabb értelmet is nyert. Mi, az emberi faj környezetvédelmi, kulturális, pénzügyi és egészségügyi szempontból olyan valós dolgok felismeréséhez értünk el, amelyekkel sosem gondoltuk, hogy szembe kell néznünk. Az emberiségnek kényelmetlen, szívszorító és rémisztő igazságokkal kell megbékélnie. A dal egy olyan léleknek szól, akinek a szívét elvakította a valóság, mindezek ellenére lágy és ártatlan maradt. Remélem, hogy az emberek tudnak majd azonosulni ezzel a dallal, és úgy érzik, hogy nincsenek egyedül.”

 

 

Az utóbbi időben a Heart másik fronthölgye, Nancy Wilson sem tétlenkedett, ugyanis szólólemezre készül, amelyen olyan zenészek teszik tiszteletüket, mint Sammy Hagar, Duff McKagan és Taylor Hawkins.

Megosztás