A Casablanca Records a hetvenes években a „sátáni” jelmezekben és kifestett arccal színpadra lépő KISS ellenpontozásaképpen létrehozta a hófehér ruhákban fellépő Angel zenekart. A nemrég hamvaiból feltámasztott banda 2019 után már második lemezét készítette el ‘Once Upon A Time’ címmel, melyről az It’s Alrightot osztották meg elsőként.

Angel

A legendás rockzenekar, az Angel új stúdióalbummal tér vissza, melynek címe ‘Once Upon A Time’, és április 21-én jelenik meg a Cleopatra Records gondozásában. A CD, a vinyl és a különleges, limitált kiadású kazettás változat már előrendelhető. Az album 11 vadonatúj dalt tartalmaz, plusz a CD változaton három bónuszszámot, valamennyit a két őstag, Punky Meadows gitáros és Frank DiMino énekes, valamint új társszerző partnerük, a másik gitáros, Danny Farrow írta.

 

 

„Nagyon izgatottak vagyunk az új album megjelenésével kapcsolatban. Nagyon jól éreztük magunkat a felvételek során, és a zenekar tényleg hasít! Van a lemezen minden, amit az Angel-rajongók elvárnak: epikus dalok, power pop, heavy rock n’ roll, és emellett tele van rengeteg meglepetéssel! Alig várjuk, hogy a rajongóink fülébe ültethessük az új slágereket!” – jelentette ki Meadows. „Az új anyag nagyon ütős, és remélem, a rajongók imádni fogják! Nagyon változatos, az Angel-hangzás minden eleme benne van, sőt még annál is több. A zenekar tényleg keményen dolgozott, hogy egy olyan album legyen, amire mindannyian büszkék lehetünk!” – tette hozzá Farrow.

A zenekar bejelentette amerikai turnéját is, mely március 3-án indult a New York-i The Cutting Roomban, néhány koncert már most telt házas. „Alig várjuk, hogy újra útra kelhessünk, nagyon izgatott vagyok az új album megjelenése miatt is, alig várom, hogy mindannyian hallhassátok!” – mondta az énekes, DiMino.

Az album első kislemeze, az It’s Alright című energikus rockdal már streamelhető az összes digitális platformon.

‘Once Upon A Time’ dallista:

01. The Torch
02. Black Moon Rising
03. It’s Alright
04. Once Upon A Time An Angel And A Devil Fell In Love (And It Did Not End Well)
05. Let It Rain
06. Psyclone
07. Blood Of My Blood, Bone Of My Bone
08. Turn The Record Over
09. Rock Star
10. Without You
11. Liar Liar

Bónuszdalok (csak a CD-verzión):

12. Daddy’s Girl
13. C’mon
14. Let The Kid Out

Angel – Once Upon A Time

Megosztás