A Quality Vinyl Projects az analóg lemezeinek kiváló minőségéről is ismert Djabe zenekar kiadójának, a Gramy-H Kft.-nek a szakmai koncepciója és szolgáltatása a zeneipar hazai szereplői részére.

Zenei igényesség tripla dózisban: Quality Vinyl Projects - Android, Djabe, Solati

A kiváló minőségű hanglemez előállításának sarokpontjai a tökéletes hangzású analóg vagy nagyfelbontású digitális maszter, a csúcsminőségű lemezvágás és az első osztályú préselés. A QVP lényege, hogy kizárólag kiváló minőségű maszterek felhasználásával, Európa legjobb vágó műhelyeiben készített mesterlemezekről, a kontinens legjobb minőségben dolgozó gyárában, a holland Record Industryban készül a sorozatgyártás. A Quality Vinyl Projects minőségét a nemzetközileg elismert Djabe kiadványok fémjelezték eddig, de mostantól más zenekarok számára is elérhető a szolgáltatás a felvétel készítésétől a keverésen és az analóg maszteren át a vágás és gyártás minden fázisáig.

 

 

A QVP 2019 szeptemberében lépett piacra. A Djabe ’Táncolnak a kazlak’ tripla lemeze mellett forgalomba hozták a progresszív rock kiváló hazai képviselőjének, az Android együttesnek az ’East Of Eden Revisited’ albumát, és Tzumó Árpád Solati Music együttesének ’Debut’ című bemutatkozó korongját.

A Budapest Jazz Clubban rendezendő Quality Vinyl Projects napon a három együttes bemutatja az ősszel megjelent albumokat színpadon a koncertteremben, valamint fél órában a koncertek között, csúcsminőségű High-End lemezjátszóval és hangrendszeren az étterem emeleti előadó termében. A berendezéseket a Gramy-H Kft. partnere, az Audiophil Szalon biztosítja. A lemezjátszós bemutatók keretében Égerházi Attila, a QVP megálmodója beszámol az Abbey Road stúdióban és a Record Industry gyárban szerzett munkatapasztalatairól, a lemezvágás és gyártás műhelytitkairól.

A január 18-i program az Android lemezbemutató koncertjével, majd lemezbemutatójával kezdődik 17 órakor. Az Android lemezhallgatás után Égerházi Attila és Barabás Tamás bemutatja a Djabe ’Táncolnak a kazlak’ albumát, valamint legújabb Quality Vinyl Projects kiadványukat, a Djabe & Steve Hackett: ’Back To Sardinia’ albumot. Ezután a Djabe koncertjét hallgathatjuk meg 19 órától, melyet a Solati lemez High-End bemutatója követ. A Solati Music zenekar 21 órai kezdéssel zárja a koncertek sorozatát és az estét.

A koncerten a Gramy-H Kft. teljes vinyl, CD, DVD , Blu-ray és mesterszalag kínálata elérhető lesz. A belépőjegyet 1000 forint erejéig beszámítják a megvásárolt kiadványok árába.

A fellépő zenekarok a hanghordozókat a koncertek után dedikálják.

A Djabe zenekarról további információ:
www.djabe.huhttps://www.facebook.com/djabeworld/

További információ az Android együttesről:
http://www.androidgroup.hu/https://www.facebook.com/androidgrouphungary/

Információk a Solati Music zenekarról:
http://www.solatimusic.com/https://www.facebook.com/solatimusic/

A Quality Vinyl Projects honlapja: www.qvp.hu

Részletek

17:00 Megnyitó előadás – Égerházi Attila QVP
17:15 Android lemezbemutató koncert – nagyterem (belépőjegyes)
18:00 Android High-End lemezbemutató – emeleti terem
18:30 Djabe High-End lemezbemutató – emeleti terem
19:00 Djabe lemezbemutató koncert – nagyterem (belépőjegyes)
20:15 Solati High-End lemezbemutató – emeleti terem
21:00 Solati lemezbemutató koncert – nagyterem (belépőjegyes)

2020.01.18. 17:00 (szombat)
Jegyárak: 4900 HUF
(A nagy érdeklődésre való tekintettel ezen az estén nem lesznek asztalok a koncertteremben. Kedvezményes kuponokat, ajándék jegyeket, és ingyenes belépésre jogosító zeneiskolai diákigazolványokat erre a programra nem áll módunkban elfogadni.)

Megosztás