Meghallgatható az első dal a budapesti hardcore veterán AMD (Anti Military Demonstrations) visszatérő albumáról! Az új lemezzel egy időben újra kiadják az 1995-ös ’Túlélők’-et is.

AMD

A Harag az októberben megjelenő ’Temetetlen múlt’ lemezen szerepel, mely már előrendelhető a hivatalos webshop felületén. Mellette elérhető új merch kínálat (pólók, pulcsi és passtartó), a 2012-es ’Mindenen kívül’ CD, valamint az új lemezzel egy időben újrakiadásban megjelenik az 1995-ös ’Túlélők’ is.

 

 

Az 1987-ben hazánk legkorábbi hardcore zenekarainak egyikeként alakult AMD legutóbb ’Mindenen kívül’ címmel adott ki lemezt 2012-ben. Most megérkezik ennek folytatása is: tíz vadiúj dal mellett négy újravett klasszikus (Terror, Pestis, Sivár lét, Mészárszéki hétköznapok) is felkerült a ’Temetetlen múlt’ című lemezre.
A zenekar három éve megújult felállással működik: Kemenczei Balázs (Wall Of Sleep, Stonedirt, Salvus) gitáros csatlakozása mellett hosszú évtizedek után visszatért a zenekar soraiba az alapító tag Füleki Sándor is (Wall Of Sleep, Mood, ex-Leukémia), így lett újra teljes a Kiskovács (dob), Seza (ének) és Sík (basszusgitár) alkotta felállás.

’Temetetlen múlt’ dallista:

01. Harag
02. Háromperhárom
03. A hallgatás ára
04. Nincs kontroll
05. Ébredj fel!
06. Ugyanaz a vér
07. Mocskos játék
08. A csendestárs
09. Az alagút vége
10. Ne csak nézz!
11. Pestis
12. Sivár lét
13. Mészárszéki hétköznapok
14. Terror

AMD

Megosztás