Épp a napokban fejezi be az Amaranthe a Sabaton vendégeként lenyomott Európa-turnét, mellyel hazánkat is érintették. A Valentin-nap alkalmából egy ajándékdallal kedveskednek rajongóiknak. A Do Or Die című vadonatúj felvételen az egykori Arch Enemy énekesnő, Angela Gossow is szerepel.

Amaranthe Angela Gossow

Do Or Die az Amaranthe keményebbik oldalát mutatja meg és egy disztópikus horror videóval együtt érkezett, melyet Spanyolországban forgattak, és Fardou Keuning lenyűgöző teremtményei népesítik be. Elég bátor vagy hozzá? Indítsd el a videót!

 

 

Angela Gossow szerint ez a lélegzetelállító koprodukció őszintén megfűszerezi a Valentin-napot: „Izgalmas volt csatlakozni az Amaranthe-hoz egy extrémebb dal és a hozzá forgatott csúcskategóriás videó kedvéért! Ez nem valami hangulatos stúdió performansz volt, hanem maga az igazi jéghideg szél, szennyvíz, tetemek és esőzés – a valóság, amelyben élünk, a pusztító örökség, amelyet a jövő generációira hagyunk. Ideje felébredni! Vigyázz ezekkel a srácokkal és e tehetséges hölggyel, még ebben az évben rád fognak törni egy új albummal és annak kemény turnéjával!!!”

Olof Mörck gitáros hozzátette: „Miközben az Amaranthe zenéje gyakran felemelő, energikus és pozitív, előbb vagy utóbb mindenkinek meg kell birkóznia azzal a nyilvánvaló ténnyel, hogy a világ szó szerint összeomlik körülöttünk – és gyorsan fog összeomlani, Földanyánk rövidlátó bántalmazásának köszönhetően! Beszéltünk az Arch Enemy legendás énekesnőjével, Angela Gossow-val arról, hogy csinálunk egy dalból és a hozzá tartozó videóból álló csomagot együtt, mindenféle normális album körforgástól elkülönülten, és hagyjuk, hogy a metallal kapcsolatos különböző perspektíváink ütközzenek egy hatalmas robbanásban; ennek a végeredménye a Do Or Die! Az Overbeck Mediával közösen – akik a videót forgatták – sikerült leszállítanunk valami igazán különlegeset, és Angela új erőt hozott az Amaranthe védjegynek számító hangzásába.”

Amaranthe - Do Or Die

Megosztás