Az Amaranthe zenekart a csillagok közé repítette régi harcostársuk, Patric Ullaeus rendező, akivel újra együtt dolgozva egy látványos videót készítettek legújabb dalukhoz, az Insatiable-hez.

Amaranthe

A svéd modern metál csapat, az Amaranthe legújabb dalával az űrbe repül. Az Insatiable egy földöntúli nyári energiabomba, amivel ismét bebizonyította az immár újra hattagú csapat, hogy folyamatosan magas színvonalon képesek lázban tartani a világot. Olof Mörck, a banda gitárosa beszélt a dalról: „A ’The Catalyst’ megjelenése egyre közelebb van, és most szuper izgatottan mutatjuk be a második kislemezt az albumról, az Insatiable-t! Az ellentétek kataklizmaként csapnak össze ebben az ultranehéz, mégis kiemelkedően fülbemászó groove-szörnyetegben, amely egy klasszikus Amaranthe-sláger minden jegyét magán viseli, és még annál is többet! Ismét összeálltunk régi munkatársunkkal és rendezőnkkel, Patric Ullaeusszal, hogy a dalhoz egy mindent elsöprő videóklipet készítsünk. De ezt a dalt élőben is hallanotok kell majd a közelgő turnénkon, amit a Dragonforce zenekarral fogunk végignyomni az USA-ban, szóval ne felejtsétek el begyakorolni a dalszöveget! Hamarosan találkozunk!”
És miután a co-headliner turné letarolja Amerikát, a két zenekar jövő év elején Európába teszi át székhelyét és március 8-án Budapestet is beveszik.

 

 

Megosztás