Nyáron visszatér Budapestre az Alter Bridge. A Myles Kennedy és Mark Tremonti nevével fémjelzett csapat a Barba Negra Trackben lép fel.

Alter Bridge – Nyáron a Barba Negra Trackbe jönnek (x)

Az egyensúly a szélsőségekből származik. Az időtlen zenei jártasság, a kimagasló énektudás, a mesterszintű technikai tudás és a határozott elszántság egyensúlya hozta létre az Alter Bridge zenekart, mint egyetemes erőt a hard rock világában. 2004-es színrelépésük óta a floridai kvartett – Myles Kennedy [ének, gitár], Mark Tremonti [gitár, ének], Brian Marshall [basszusgitár] és Scott Phillips [dob] – az aranylemezes, slágerlista első öt helyezettje között debütáló ’One Day Remains’ albumtól indulva elért a kritikai és rajongói megbecsülésen át számtalan teltházas koncertig, valamint több mint 1,5 millió eladott lemezig és a 100 milliót is meghaladó letöltésig.

Ám a banda továbbra is tökéletesen érzékeli a kreatív egyensúlyt. „Remélhetőleg zenénk ugyanúgy megmozdítja vagy inspirálja a hallgatóinkat, ahogyan az évek során számtalan album inspirált minket – fejti ki az énekes. – Annak ellenére, hogy dalainknak nagyon különleges jelentése van számomra, remélem, hogy a hallgatók is ki tudják nyerni a saját jelentéseiket belőlük, és talán a nóták új nézőpontot adnak számukra az útjukon. Az gyönyörű lenne.”

„Nagyon büszke vagyok az Alter Bridge-re – veszi át a szót Mark. – Egy kis zenekarként indultunk, amely sok fárasztó akadállyal találta magát szemben. Küzdöttünk és küzdöttünk. Hihetetlen, hogy eljutottunk a jelenlegi szintre. Ez azt mutatja, hogy az általunk elvégzett munka nem volt hiábavaló, és érdemes megvívni a további csatáinkat is.”

Az Alter Bridge most visszatér Budapestre, ugyanis július 1-én lépnek fel a Barba Negra Trackben! A budapesti koncertre jegyek március 2-án 11 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a jegy.rock1.hu oldalakon keresztül. A regisztrált Live Nation tagoknak elővásárlási lehetőségük van február 28-án 11 órától.

A Facebook-esemény ITT található.

Megosztás