Három amerikai rockcsapat lép fel Budapesten novemberben, a Myles Kennedy vezette Alter Bridge, Lzzy Hale bandája, a Halestorm és Wolf Van Halen zenekara, a Mammoth WVH.

Alter Bridge

Az Alter Bridge idén télen hosszabb európai körútra indul. A ‘Pawns & Kings’ turné 18 ország 25 városát érinti, november 1-jén kezdődik Hamburgban és december 12-én zárul Londonban. A banda Magyarországot is útba ejti, 2022. november 14-én lépnek fel a Budapest Arénában! A zenekar jelenleg keményen dolgozik hetedik stúdióalbumának felvételein, a nagy sikerű, 2019-ben kiadott ‘Walk The Sky’ lemez folytatásán. Az együttes szólógitárosa, Mark Tremonti májusban adja ki ‘Mark Tremonti Sings Frank Sinatra’ című feldolgozásalbumát, azután teljes gőzzel folytatják az új lemez munkálatait, hogy az év második felében megjelenhessen, és a rajongók novemberben már velük együtt énekelhessék az új számokat is. Az utánozhatatlan Myles Kennedy szerint: „Ezen a télen visszatérünk Európába barátainkkal, a Halestorm és a Mammoth WVH tagjaival. Este 11-ig tartó, földrengető rock & rollra lehet készülni. Ne hagyd ki!”

 

 

Halestorm

A turnéhoz előzenekarként a Grammy-díjas rockbanda, a Halestorm is csatlakozik. A nagyra becsült pennsylvaniai energiabomba új albuma ‘Back From The Dead’ címmel május 6-án jelenik meg. Az elképesztően erős fellépéseiről elhíresült csapat programja minden bizonnyal kihagyhatatlan csemege lesz. A Halestorm dinamója, Lzzy Hale így buzdított jegyvásárlásra: „Minden európai rajongónknak hiányoztunk, és örömmel jelenthetjük be, hogy végre átkelünk az óceánon, hogy újra találkozhassunk! Ezúttal barátainkkal, a legendás Alter Bridge és az egyedülálló Mammoth WVH tagjaival osztozunk a színpadon. Ne akarjatok lemaradni erről a buliról! Alig várom, hogy újra átélhessem az európai rockrajongók szenvedélyét!!! Találkozzunk az első sorokban, és hátrébb is!”

Mammoth WVH

A turnén nem más indítja a bulit minden este, mint a Mammoth WVH, Wolf Van Halen zenekara, amely először lép fel idén Európában debütáló albumát bemutatva. A “Legjobb Rockdal” Grammy-jelölését is begyűjtve Distance című kislemezükért, a banda tavaly a Guns N’ Roses turnéján csiszolgatta fellépéseit, így érdemes lesz korán érkezni az Arénába, hogy elkaphasd az előadásukat.

A hivatalos rajongói klub tagjai április 27-én 11 órától élhetnek elővásárlási jogukkal, míg a regisztrált Live Nation-tagok április 28-án 11 órától tehetik meg ugyanezt. A teljeskörű jegyértékesítés április 29-én 11 órakor kezdődik a Live Nation és a Funcode oldalakon keresztül. VIP csomagokat az Alter Bridge oldalán vásárolhatsz.

Alter Bridge

Megosztás