A múlt héten beszámoltunk róla, hogy az AC/DC ugyan fellép a Power Trip fesztiválon, de dobosuk, Phil Rudd nem vesz részt a koncerten. Kiderült, miért.

Hét év után lép fel az AC/DC újra. Kaliforniában, a Power Trip fesztiválon térnek vissza, ám a felállás nem az igazi, ugyanis Phil Rudd nem tarthat velük, Matt Laug veszi át a helyét. A helyzet az, hogy a dobos nem léphet be az Államokba. Bár nincs megerősítve, de nagyon valószínű, hogy az évekkel ezelőtti viselt dolgai miatt, amikor halálosan megfenyegette a banda egyik korábbi alkalmazottját, mindezt kábítószerbirtoklás vádjával is súlyosbította. Megúszta nyolc hónap házi őrizettel, de a zenekarból akkor kitették a szűrét és Chris Slade ugrott be az aktuális turnéra.
Pedig a hírek szerint nem ez lenne az egyetlen AC/DC koncert, ugyanis jövőre lesz 50 éves a banda és a hírek szerint a jubileumra szerveződik egy koncertkörút, amire Brian Johnson is utalt egy minapi podcast-interjúban. Mindenesetre Phil Rudd optimista a zenekari helyét illetően: „Nagyon várom, hogy újra játszhassak velük. Nyomjuk tovább!”
Biztos, hogy hamarosan újra hallunk Angusék felől.

 

 

Megosztás