fbpx

Elhagyta a Tyr sorait Vörös Attila. A gitáros 2018 óta pengetett a csapatban és tavaly óta hivatalosan is zenekari taggá vált. Elmondása szerint ez a végkimenetel elkerülhetetlen volt, ugyanakkor nincs dráma a döntés mögött.

Tyr

Közleményben tárta a rajongók elé Vörös Attila, hogy elhagyta a Tyr sorait. A csapathoz tavaly csatlakozott állandó tagként, ugyanakkor a ’Hel’ című albumon még nem játszott, de a klipekben is látható volt. „Miközben nagy örömmel vágok bele a 2020-as évbe, attól tartok, hogy egy kissé szomorú hírt is meg kell osztanom. A Tyrrel való egy évnyi turnézás után arra a következtetésre jutottunk, hogy sem a zenekarral, sem a zenei világgal kapcsolatos elképzeléseink nem azonosak, ezért külön utakon folytajuk.” – írta többek között közleményében.

Attila szerint nincsen dráma a döntés mögött, ugyanakkor mindez elkerülhetetlen volt, ennek ellenére továbbra is barátok maradnak a többi taggal, akik a jövőben megtalálhatják a csapathoz tökéletesen passzoló állandó gitárost. A jövőben a gitáros saját zenéjére fókuszál, amit az elmúlt évek turnéi (Sanctuary, Satyricon és Tyr) miatt jegelt.

Megosztás