Nicke Andersson egy podcast interjúban beszélt arról, hogy több mint tíz év után új albumon dolgozik a The Hellacopters. A csapat hét dal alapjait már rögzítette is.

The Hellacopters

Nemrég a Dr Gong’s Drumcast vendége volt Nicke Andersson, a The Hellacopters frontembere, aki zenekarával kapcsolatban is elég bőbeszédű volt. „Új Hellacopters-lemezen dolgozunk – mondta Andersson. – Eddig nagyjából hét dal alapját rögzítettük, de az a helyzet, hogy összevissza csináljuk a dolgokat, szóval szó szerint a csillagok állásától függ az egész. Az emberek azt hiszik, hogy én vagyok a legelfoglaltabb arc, de ez nem igaz. Inkább az a helyzet, hogy szabad vagyok, de olyankor meg le kell ugranom vidékre a nyaralómba. Dregennek viszont ott a Backyard Babies. Szóval gondolhatom magam elfoglaltnak, de ő a legelfoglaltabb ember, akit ismerek.”

A banda legutóbb 2008-ban jelentkezett új anyaggal ’Head Off’ címmel, azóta csak 2016-ban villantottak, amikor is a ’Supershitty To The Max!’ jubileuma kapcsán adtak egy sor koncertet a korai felállás tagjaival.

Megosztás