Nem sokat kell várni a The Cadillac Three új albumának megjelenéséig, úgyhogy ennek apropójából a srácok ismét megosztottak egy új dalt a nagyérdeművel.

The Cadillac Three

’Country Fuzz’ címmel február 7-én érkezik a Big Machine Records gondozásában a The Cadillac Three új albuma, amiről legutóbb jó pár dalt bemutattunk. Ezúttal tovább folytatjuk a sort, ugyanis a trió Hard Out Here For A Country Boy címmel új dalt szállított le, amiben olyan country sztárok működtek közre, mint Chris Jason és Travis Tritt.

A srácok korábban így vélekedtek a lemezről: „Az elmúlt két és fél évben ezen az albumon dolgoztunk, de a középiskolától kezdve a hangzásunk mindig is ugyanaz volt, mely a ‘Country Fuzz’-nak is az alapja – country, rock és egy kis funk. Amikor a southern rockra gondolok, akkor a Lynyrd Skynyrdre gondolok, amikor a countryra gondolok, akkor Garth Brooksra gondolok. Ez a lemez és ez a banda mindkettőt magában foglalja. De van benne egy kis ZZ Top és Jerry Reed is. És van benne Medeski Martin & Wood és Prince is. Nincs jobb kifejezés annak leírására, hogy kik vagyunk, mint a Country Fuzz.”

Megosztás