Pénteken jelenik meg az amerikai slide-gitáros új stúdióalbuma, amelyhez a harmadik kislemezes dalt is bemutatta a kiadványt gondozó Mascot Label Group.

Sonny Landreth – Dalpremier: Don’t Ask Me

A ’Blacktop Run’ címmel érkező újdonság nem akármilyen lemezeket követ, hiszen a 2017-es ‘Recorded Live In Lafayette’ Grammy-díjra kapott jelölést, a 2015-ös ‘Bound By The Blues’ pedig a Blues Music Awards szerint a „Legjobb blues album” címet nyerte el abban az évben. Eric Clapton így nyilatkozott Sonnyról: „Sonny Landreth talán a világon az egyik legalábecsültebb zenész ezen a bolygón, de ezzel együtt talán a legelőremutatóbb is.”

A február 21-én napvilágot látó lemezen tíz dal lesz hallható, amelyen keményebb hangzású, elektromos hangszerekre írt művek, de ugyanakkor akusztikus balladák is helyet kapnak. Ez a projekt egy már régóta gyümölcsöző kapcsolat folytatása, RS Field producer ismét együtt dolgozott a gitárossal, Tony Daigle társproducerként vett részt a munkálatokban. A négy hangszerest rejtő formáció David Ranson (basszusgitár), Brian Brignac (dob) és Steve Conn (billentyűs hangszerek, dalszerző) részvételével vált teljessé.

Blacktop Run és a The Wilds Of Wonder után a Don’t Ask Me című tételt ismerhetjük meg, a Mascot Label Group webes boltjában már elindult az előrendelés (ITT), a CD mellett arany és fekete színű vinyl lemez is kapható.

Megosztás