A ‘Love At First Sting’ teljes végigjátszását tervezi a Scorpions, a 40 éves album lemezbemutató turnéjáról egy japán koncert felvételét osztották meg hangulati felvezetésként, és a próbatermükbe is betekinthetünk.

Scorpions

A Scorpions a Las Vegas-i Planet Hollywoodban indítja a ‘Love At First Sting’ 40. évfordulóját ünneplő turnét, melyen előadják a teljes albumot, valamint sok más nagy slágerüket. Hozzánk június 29-én ér az új show. Hangulatkeltésnek feltették egy 1984-es koncertfelvételüket a YouTube-csatornájukra, a lemezbemutató turnén csak 4 számot játszottak az aktuális lemezről, és van olyan, amit azóta se vettek elő soha. „A ‘Love At First Sting’-en van egy dal, a Crossfire, ez szinte olyan volt, mint egy politikai üzenet, ami arról szólt, hogy a Kelet és Nyugat közötti kereszttűzben nőttünk fel Nyugat-Németországban, hogy úgy mondjam, a berlini fal által megosztott országban. Szóval ezt a dalt soha, de soha nem vittük színpadra, hogy élőben előadjuk, mert bonyodalmakat okozhatott volna, és ez most egy kihívás, de izgatottak vagyunk miatta, és alig várjuk, hogy működik-e. Tudom, hogy a rajongók azt mondták: »Sosem gondoltam volna, hogy ezt a dalt élőben látom majd!«” – mesélte Klaus Meine énekes.

 

 

Június 29-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Scorpions, jegyek a Live Nation oldalán kaphatók. Normál állóhely 19 200 Ft, kiemelt álló 28 200 Ft. Ülőhelyek 18 200 Ft és 30 200 Ft között választhatók. További információk az esemény Facebook-oldalán. A banda már lelkesen próbál, amelyről tegnap osztottak meg egy videót.

Megosztás