Már van megjelenési dátum és borító, de még mindig nincs dallista az újjáalakult Santa Cruz idén megjelenő ötödik albumához, viszont már a második dalt mutatták be róla. Ez a Here Comes The Revolution.

Santa Cruz

A ’80-as éveket idéző hard rockot játszó banda, a Santa Cruz bemutatta a Here Comes The Revolution című dalhoz készült klipet, amely a csapat hamarosan megjelenő új albumának, a ‘The Return Of The Kings’-nek a második kislemeze. A világhírű Whisky-A-Go-Góban készült koncertfelvételeket tartalmazó klippel megtámogatott új dal hangzása súlyosabb és agresszívabb, jól példázza a zenekar új albumának sokszínűségét. „Valószínűleg ez az eddig megjelent legkeményebb Santa Cruz-dal – magyarázta Archie Cruz énekes-gitáros. – Az első dal, amit a lemezre írtam. Igazi kib.szott metál!”

 

 

A ‘The Return Of The Kings’ borítóját ismét Tim Lenoir (Guns N’ Roses, Rolling Stones) készítette, a lemez augusztus 26-án jelenik meg CD-n, digitálisan és limitált darabszámú színes bakeliten. „Úgy érzem, ez az eddigi legjobb munkám – magyarázott tovább Cruz. – Mivel az összes dalt én írtam, az összes hangszeren én játszottam, és társproducerként is részt vettem a lemez készítésében, úgy érzem, hogy ez az album tükröz igazán engem, mint zenészt és művészt. Nem hiszem, hogy bárki is csalódni fog benne.” Hogy az új lemez vízióját koncerteken is életre keltse, a finn frontemberhez a Jerry Jade (Bad Gvy) gitárosból, Tommy Bradley (Revelry Gang) basszusgitárosból és Randy McDemian dobosból álló Los Angeles-i trió csatlakozott.

Az első hivatalos kislemezdal az Under The Gun volt, de mivel hivatalos dallista még nincs, akár a korábban bemutatott Moonchild és Crossfire is a lemez része lehet.

Santa Cruz - The Return Of The Kings

Megosztás