A Ritchie Blackmore’s Rainbow tagjaként híressé vált Ronnie Romero karácsonyi üdvözlete előtt elég rendesen kitálalt közösségi oldalain.

Ronnie Romero 2020

A chilei származású énekes a Ritchie Blackmore’s Rainbow-n kívül több más formációban is dolgozik (Michael Schenker Group, Vandenberg, Lords Of Black, Intelligent Music Project, The Ferrymen, Sunstorm, Walter Giardino Temple), és a zeneipar kemény világára kiakadva nem fogta vissza magát.

 

 

„K***ára elegem van abból, hogy mindenki felhatalmazva érzi magát arra, hogy megmondja, hogy mit és hogyan tegyek, hogy ítélkezzen felettem. Nincs bennük annyi intelligencia, hogy emberként bánjanak velem, mindenki csak le akar húzni ellenszolgáltatás nélkül, ha meg megmondod, hogy minek mennyi az ára, akkor letámadnak. Mindenki azt gondolja, hogy kezet kell neki csókolni, amiért megadja az esélyt, nem foglalkoznak az érzéseiddel, a gondolataiddal, az álmaiddal, a terveiddel. Ha ellentmondasz, akkor meg te vagy a seggfej, annyira nem fair play ez így, de mosolyogni kell mindenhez, mert a show így kívánja. Mindenért téged tesz felelőssé a sok trónján terpeszkedő, velejéig romlott nagykutya, nagyon jó lenne elmondani, hogy miket éltem meg az elmúlt öt évben a zenei bizniszben, lenne nagy meglepetés! Persze tudom, hogy a show-nak folytatódnia kell, boldog karácsonyt!”

Megosztás