A bársonyos hangú gitárvirtuóz egy rövid videó közzététele kapcsán jelentette be, hogy február 3-án lát napvilágot 50. születésnapja alkalmából új nagylemeze, a ’50 For 50’.

Richie Kotzen

Nem akármilyen anyaggal jelentkezik hamarosan Richie Kotzen, hiszen közelgő születésnapja alkalmából egy olyan szólólemezt ad ki, melyen 50 dal kap helyet. A kiadványt így jellemezte: „Nagyon érdekes dolgot fogok csinálni ezen a lemezen, melyet remélem, hogy sikerül kiviteleznem. Az ötvenedik születésnapomon jelenik meg, de van itt egy csavar, ugyanis van valami érdekesség, ami kapcsolódik az albumhoz, és erről egyelőre senki sem tud semmit.”

Azóta kiderült, néhány dalnak a címe is: Stick The KnifeWhen God Made YouTurning The TableNickel HustlerDevil’s HandConfessionDirty Tricks és Mountains. Ízelítőnek a lentebb látható videót tette közzé a népszerű közösségi portálokon, ahol azt is leírta, hogy január 12-én, vasárnap forgatja a klipeket Los Angelesben.

A 2017-ben megjelent ’Salting Earth’ című lemezről „Első Hallásra” rovatunkban írtunk, a cikket ITT lehet ismét elolvasni.

Megosztás