Április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában, nagykoncerttel ünnepli a P.Mobil megalakulásának 50. évfordulóját, különleges vendégként a Piramis is fellép.

1973. május 1. a P.Mobil megalakulásának hivatalos időpontja, majdnem pontosan 50 évvel később, 2023. április 29-én ünnepli a zenekar fél évszázados fennállását a Papp László Budapest Sportarénában.
„Örökmozgó lettem, nem állok sohasem…”
A partvonalon kívüli csapatok egyikeként számontartott zenekarnak 10 évig nem jelenhetett meg lemeze, a szövegeiket nem fogadták el, csak a rajongótáboruk határtalan lelkesedése tartotta őket a felszínen. A P.Mobil a magyar hard rock meghatározó tényezője, játszottak benne nagy nevek és kevésbé ismert arcok is, írtak szvitet a honfoglalásról, ledöntötték a magyar falat, megnyitották a Budapest Sportcsarnokot, elbúcsúztatták a Budai Ifiparkot, turnéztak a Dunán, jótékonykodtak beteg emberekért, természeti katasztrófa áldozataiért és oktatási intézményekért, alapítottak rockmúzeumot. 8 nagylemezükkel és közel 150 dalukkal – közülük több a mai napig nem jelent meg –, beírták magukat a magyar rockzene történelemkönyvébe.
Április 29-én egy különleges estén mutatják meg, hogy 50 év elteltével is aktívak és nem egy nosztalgiabulira várják a közönséget, hanem egy egész estés életműkoncertre, a műsorban régi dalokkal és új szerzeményekkel. A színpadot a Piramis melegíti be, akikkel már többször játszottak együtt a hőskorban.

Jegyek elővételben válthatók a Broadwaynál, további részletek az esemény Facebook-oldalán.
▲ 7 900 Ft
▲ 9 900 Ft
▲ 10 900 Ft
▲ 13 900 Ft
▲ 15 900 Ft

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!