Azt ígérték, novemberben már az új lemezükkel érkeznek. Így is lesz. A Nazareth ‘Surviving The Law’ albuma áprilisban jelenik meg, ma pedig a Strange Days debütált első kislemezként.

Nazareth 2022

„Egy új lemezzel indulunk útra jövőre, ne hagyjátok ki ezt az estét!” – üzente a zenekar a november 28-i koncert beharangozójában tavaly év végén. Az A38 Hajóra már valóban az új lemezzel (és a  Lord Bishop Rocks zenekarral) érkeznek, mert a Frontiers Music április 15-én megjelenteti a ‘Surviving The Law’ albumot. Ez lesz a második a kiadó és a zenekar együttműködésében, a 2018-as ‘Tattooed On My Brain’ a banda 50 éves jubileumának évében jelent meg. Igaz, az eredeti felállásból már csak Pete Agnew basszer maradt, de fia, Lee Agnew pótolja az elhunyt Darrell Sweetet a dobok mögött, Jimmy Murrison már 1994 óta áll helyt a zenekarból kilépett gitáros, Manny Charlton helyett, Carl Sentance-nél jobb választás pedig nem is lehetett volna az egészségügyi okok miatt visszavonult Dan McCafferty helyettesítésére. Az 50. jubileumi év után 2022-ben a 25. jubileumi lemezt köszönthetjük, arról pedig szóljon elsőként a Strange Days!
A koncertre négy online vásárlási lehetőség is rendelkezésre áll a Livesound, az A38, a Ticketportal és a Ticket Express oldalain keresztül, illetve színes nosztalgiajegyek is elérhetőek lesznek a CD Pincében, a Lemezkuckóban, a Headbangerben és a H-Music Shopban (ex-Hammer Zenebarlang).

A ‘Surviving The Law’ dallistája:

01. Strange Days
02. You Gotta Pass It Around
03. Runaway
04. Better Leave It Out
05. Mind Bomb
06. Sweet Kiss
07. Falling In Love
08. Waiting For The World To End
09. Let The Whisky Flow
10. Sinner
11. Ciggies And Booze
12. Psycho Skies
13. Love Breaks
14. You Made Me

Nazareth - Surviving The Law

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!